Boeing назначи пенсиониран адмирал от Военноморските сили на САЩ, за да

...
Boeing назначи пенсиониран адмирал от Военноморските сили на САЩ, за да
Коментари Харесай

Boeing назначава независим съветник, за да подобри контрола на качеството

Boeing назначи пенсиониран адмирал от Военноморските сили на Съединени американски щати, с цел да поучава основния изпълнителен шеф на самолетостроителя по отношение на подобряването на контрола на качеството. Това се случва, откакто самолетите 737 MAX 9 бяха спрени от употреба след взривяване на панела в кабината на аероплан на Alaska Airlines, предава. 

Къркланд Х. Доналд ще служи като специфичен консултант на основния изпълнителен шеф на Boeing Дейв Калхун, показват от Boeing, защото акциите му потънаха с съвсем 8%. Многобройни полети бяха анулирани след случая, а 171 самолета остават приземени в очакване на инспекции. 

Производствените процеси на Boeing бяха подложени на надзор, след рисковия случай със самолета на Alaska Airlines, когато панел на спешен излаз се откъсна по време на полет този месец. Инцидентът още веднъж разпали паниките за самолетите на Boeing няколко години след две произшествия, умъртвили близо 350 души. Инвеститорите също се тормозят от евентуални забавяния на доставките на самолети. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР